Niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn perfecte wimpers en ook hierin zijn er tal van mogelijkheden zoals lashlift of ook wel wimperlift genoemd en dan nog de wimperextensions

Wat zijn wimperextensions.

Wimperextensions zijn nepwimperhaartjes die op de natuurlijke wimper worden bevestigd, hierin zijn meerdere keuzes in Dikte,lengte en krul

Lengte

Voor het bepalen van de juiste lengte, dikte en krul van de wiperextension kijken we naast naast de vorm van uw ogen, ook naar de kwaliteit van uw eigen wimpers en en uw levensstijl tevens is ook van belang welke look u mooi vind.

Door creatief om te gaan met de diverse lengtes kunnen we veel verschillende looks creeeren van rond tot cat-eye het kan allemaal mits het bij de vorm van uw ogen past en daar gaan de styliste samen met u naar kijken

Alle behandelingen worden met uiterste zorg en precizie en met behoud van uw eigen wimpers uitgevoerd, mocht u een wens hebben qua wimpers die wij niet verantwoord vinden (omdat dit bijvoorbeeld draagbaarof schadelijk is voor uw eigenwimpers) niet zullen wij deze ook niet plaatsen.

Lashlift – wimperlifting

Zoals deze naam ook al doet vermoeden liften we de natuurlijke wimpers voor een mooiere oogopslag.

Door middel van een vloestof halen we de natuurlijke krul eruit en met een andere vloeistof zetten we de “liftende”krul erin het effect behoud ongeveer 6 weken aan.

De Wimperlift kan uitgebreid wordne met het verven van de wimpers en een “lashbotox of keratine behandeling voor een nog voller effect.

Ook handig om te weten : tijdens het intrekken van de vloeistoffen kunnen we uw wenkbrauwen epileren , waxen of shapen  en zelfs verven of hennabrows doen.

Wimperstyling