Gefeliciteerd je bent verloofd!

Waarschijnlijk bevindt je je op een roze wolk maar komt al snel tot de ontdekking dat er heel veel op je afkomt tijdens deze mooie maar stressvolle periode. Je bent bij ons in ieder geval aan het juiste adres wat betreft je bruidsstyling. De specialisten van beautystudio Top 2 Toe kunnen naast je Bruidskapsel en Bruidsmake up nog veel meer voor je doen om je op het gebied van beauty volledig te ontzorgen

In onze mooie salon gelegen net buiten het centrum van Leiden met gratis parkeer gelegenheid voor de deur, ontvangen we je graag voor een intake gesprek , dan bespreken we allereerst al jouw wensen en eisen en kunnen we je indien nodig een passende offerte toedoen.

Want naast je haar en make-up kunnen we je nagels voorzien van een mooie set kunstnagels, gellak of een manicure dit kan voor zowel de bruid als de bruidegom, bruidsmeisjes moeder van de bruid en schoonmoeder ook je teennagels en voeten kunnen we mooi maken en verzorgen indien je open schoenen draagt is dit natuurlijk iets waar je misschien zelf helemaal niet bij stilstaat.

Wimperextensions of lashlift vlak voor de bruiloft een spray-tan of je tandenbleken het kan allemaal en dit bespreken we allemaal tijdens dit intake gesprek

Als zowel u als wij er een goed gevoel bij hebben stellen we de offerte op en daarna plannen we de proefsessie in.

De proefsessie duurt max 3 uur en je kunt je laten vergezellen door een vriendin/familielid. Wij adviseren om de proefsessie max 6 weken voor de bruiloft plaats te laten vinden. Neem een eventuele sluier of verschillende versieringen mee zodat we die kunnen uitproberen.

Op de dag van de bruiloft kun je voor twee opties kiezen. Je kunt wederom naar onze salon komen, of je kiest ervoor om ons op locatie te laten komen. Tevens kunnen wij ook nog halverwege de dag of later terug komen voor een touch up voor zowel de make up als het haar of je volledig omstijlen voor het feest het is jou dag jullie feestje en met meerder stylistes is er heel veel mogelijk

Wilt u een offerte op maat dan kan dit uiteraard maakt u hiervoor een afspraak maken

Foto’s

Voor de bruiloft van Wouter en Bianca in September 2019 hebben we zowel het haar, als de make up gedaan van de bruid, moeder, schoonmoeder en schoonzus en van de bruid ook nog haar nagels en wimperextensions een volledige styling zodat ze zich helemaal nergens druk om hoefde te maken.


Deze foto’s zijn van een vaste klant van onze salon. We hebben voor haar bruiloft de gehele styling gedaan. Haar, make-up en nagels.