Een goede kleur kan wonderen verrichten voor je zelfvertrouwen. En soms wil je net even wat anders gaan dan wat de doorsneekapper je kan bieden, nou dan ben je bij Top 2 Toe Beautysalon aan het goed adres. We luisteren naar je wensen en bespreken de verschillende opties in behandeling en techniek. Natuurlijk geven we je daarin persoonlijk advies. De ideeën werken we samen uit en ook zorgen we ervoor dat de kosten vooraf duidelijk zijn. De prijzen zijn vanaf prijzen en afhankelijk van dikte en lengte van het haar. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Pulp Riot

Dit merk staat voor het hoogste niveau van kleurkennis en kunstvol werk. De creaties zijn eindeloos en geen kleur is te gek. De semi permanente haarkleuren zijn op conditioner basis en vrij van siliconen en chemicaliën. Het bevat voedende en verzorgende ingrediënten. Pulp Riot is veganistisch en niet getest op dieren.

Extreme kleuringen gaan vanaf  99,-  de uiteindelijke prijs is afhankelijk van hoeveel kleuren, de lengte en dikte van het eigen haar.

Voor en na