Workshop Mineralen make-up van Bellapierre

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk en is bedoeld om je kennis te laten maken met de geweldige mineralen make-up van Bellapierre. Tijdens deze workshop werk je op jezelf en stellen wij alle materialen ter beschikking die je nodig hebt zodat je de producten goed kan uitproberen.

Na een kleine uitleg over Bellapierre en de verschillende producten kijken we samen welke er het beste matchen bij jou huidskleur, huidtype en wensen.

We brengen de de basis aan, wenkbrauwen een lichte oogmake-up en de lippen. Je krijgt van ons op een formulier de producten en kleuren uitgeschreven die je gebruikt hebt.

De workshop kost € 27,50 per persoon inclusief , koffie, thee en het gebruik van de materialen je hoeft dus zelf niks mee te brengen en is online te boeken max 4 personen en duurt 1,5 tot max 2uur.

Wil je met een groep komen kan dit uiteraard in overleg.

Na deze workshop is er de gelegenheid de producten aan te schaffen je krijgt 10% korting direct na de workshop.

Bekijk de producten van Bellapiere

De workshop ruimte

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Liever 1 op 1 advies en de producten uitproberen boek dan een persoonlijk advies gesprek bij ons voor € 27,50 ook tijden dit advies gesprek kunt u de producten uitproberen/testen en aanschaffen met een korting van 10%.

Contact opnemen