Voor onze gezichtsbehandelingen werken wij met Décaar, dit is een cosmeceutical merk. Dit betekent dat het ook huidverbeterende eigenschappen heeft.

Cosmeceuticals beïnvloeden en verbeteren de huid. Dit gebeurt door de structuur of functie van de huid in positieve zin te beïnvloeden. Ze gaan dus een stapje verder dan cosmetica.

Het mooie van Décaar is dat het verschillende productlijnen heeft met bepaalde werkzame stoffen en ingrediënten met ieder hun specifieke eigenschappen zodat we voor elk huidtype een passende behandeling kunnen aanbieden en de juiste producten voor thuisgebruik kunnen adviseren.

Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot een huidverbeterende algen(bio)peeling of fruitzuurpeeling; deze lijn is zo compleet dat we dit allemaal kunnen aanbieden.

Standaard gezichtsbehandelingen

Décaar Treatments & gezichtsbehandelingen

Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en fijne lijntjes? DÉCAAR biedt jou effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van jouw huid. DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief. DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen en anderen te accepteren voor wie ze zijn.

Specialistische / Huidverbeterende gezichtsbehandelingen