Nicole

Eigenaresse / Allround beautyspecialiste
In 2007 begonnen met de opleiding tot nagelstyliste en heeft in 2008 de salon Top 2 Toe Nails opgericht. Vervolgens in 2009 de opleiding Pedicure en Cosmetische Voetverzorging afgerond.

Na diverse nail-art opleidingen en specialisatiecursussen op nagelgebied gedaan te hebben was ze klaar voor de competities en met succes. In 2009 t/m 2012 behaalde ze zowel nationaal als internationaal meerder podium plaatsen met als kers op de taart de 1e plaats tijdens de Naillympics 2011 in Rome.

Daarna had ze genoeg van competities en wilde ze zich volledig inzetten voor haar salon en klanten.

In 2011 rondde ze haar Advanced Mua (make-up artist) visagie opleidng af en paar jaar later de opleiding Extreme Visagie alsmede diverse traingen op het gebied van Creative Make up en Special Effects en bruidsstyling. Op diverse grote feesten en evenementen verzorgt zij de visagie voor dansers, danseressen en entertainers.

In het verlengde van Visagie ligt Permanente make up en dus heeft ze in 2018 haar opleidng PMU artist afgerond bij Phi-Academy in Badhoevedorp met als specialisatie Powderbrows.

Ook heeft ze met succes haar diploma voor schoonheidsspecialiste behaald en zet ze perfecte streep loze spray-tanning.

Je kan bij Nicole terecht voor alle behandelingen met uitzondering van kappersbehandelingen


Stephanie

Allround beautyspecialiste
In 2005 behaalde zij op 19 jarige leeftijd haar kappersdiploma en is aan de slag gegaan als allround kapster

Stephanie heeft 18 jaar lang als allround kapster gewerkt toen ze het tijd vond voor verandering en Beautystudio Top 2 Toe was daar een perfecte kans voor. In het voorjaar van 2019 kwam Stephanie bij Beautystudio Top 2 Toe werken ter vervanging van Nicole tijdens haar zwangerschapsverlof en is sindsdien een vaste kracht bij Beautystudio Top 2 Toe

Stephanie heeft zich ontwikkeld tot een volledige allround beautyspecialist met diverse specialisaties u kunt bij haar terecht voor alle behandelingen met uitzondering van PMU…


Wij zoeken nog een collega

Komt jouw foto hier te staan?
Ons team is volop in ontwikkeling en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij een enthousiaste, gedreven professional die ons team wil komen versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!


Elisa

Pedicure
Sinds januari 2019 is bij ons aanwezig elke Dinsdag- en Donderdagochtend van 09:00 – 13:00

Elisa is pedicure en geweldig met huidverbeterende behandelingen zoals microdermabrasie en dermaplanning.