Phibrows Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een naald ingezet wordt. Met dit worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd. Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen.
Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd.

Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

De kleur wordt aangepast op jouw eigen wenkbrauwen zo om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen. Ons advies in combinatie met jouw wens zorgt voor mooie natuurlijke wenkbrauwen speciaal op maat gemaakt. Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling!

In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om een derde behandeling te ondergaan, omdat het pigment niet goed is gehecht aan de huid. Dit kan komen door het niet naleven van de nazorg, door een vettig huidtype of door een snelle celdeling van het lichaam. Tijdens het intakegesprek en/of de behandeling wordt dit verder toegelicht.

Aanbetaling

Voor het maken van een afspraak van een SPMU behandeling is het noodzakelijk om een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag te doen. Dit om de afspraak definitief vast te stellen, zonder aanbetaling staat de afspraak dus niet vast. De aanbetaling wordt verrekend met het totale bedrag. Het restante bedrag wordt na de behandeling betaald. Wanneer u verhinderd bent vervalt de aanbetaling, in geen enkel geval wordt dit terugbetaald.

* Geen aanbetaling = Geen afspraak *