Geachte klant,

Wij doen er alles aan om u als klant tevreden de deur uit te laten gaan maar dit vraagt ook uw medewerking. Daarom hebben wij een aantal huisregels.

Nieuwe klanten

Voor alle behandelingen geldt er mag geen product van andere salons aanwezig zijn, wij behandelen geen nagels gezet door andere salons na en verwijderen deze ook niet.

Gewone nagellak dient ook verwijderd te zijn, indien dit niet het geval is rekenen wij € 5,- extra.

Kom met schone handen en nagels

Dit geldt ook voor Wimperextensions. Extensions gezet door een andere salon moeten volledig verwijderd zijn.

Voor alle wimperbehandelingen geldt kom met schone ogen, geen make up op! Indien dit wel het geval is rekenen we minimaal € 5 extra of u loopt het risico naar huis gestuurd te worden. U dient dan wel de gereserveerde behandeling volledig te betalen.

Voor PMU is een intake verplicht! Wij zetten geen PMU over oude PMU van een andere salon.

Pedicure behandelingen

Kom met schone voeten in slippers, het is voor ons niet prettig als u naar uw afspraak komt in de schoenen waar u al de hele dag in heeft gelopen. Extra voeten bad €10,-

Verder is het van belang dat u de juiste behandeling kiest in de online agenda, u betaalt wat u heeft geboekt, u betaalt namelijk voor onze gereserveerde tijd en niet zozeer de behandeling zelf.

Kom op tijd!

Bent u nieuw? Zorg dat u weet waar u moet zijn. Bent u meer dan 10 minuten te laat dan krijgt u een no show melding incl. de rekening voor de gereserveerde behandeling (Google Maps met Streetview en Routeplanner zit op alle telefoons tegenwoordig evenals een tijdige melding voor je afspraak).

Algemene persoonlijke hygiëne

Alle medewerkster van de salon mogen een behandeling weigeren als de persoonlijke hygiëne niet op orde is. In dat geval dient u de gereserveerde afspraak te betalen. Dit geldt ook voor onze medewerkers, onze persoonlijke hygiëne dient altijd in orde te zijn

Wij vragen u ook niet te roken vlak voor een behandeling. Dit wordt door ons als zeer onprettig ervaren zeker bij gezichts- of wimper behandelingen.

Wij nemen enkel online boekingen aan. Deze boekingen kunt u zelf beheren. Wijzigen of annuleren uiterlijk 48 u voor de afspraak. Heeft u overige vragen dan kunt u een app sturen naar 0653860577.

U krijg van ons een bevestiging én een herinnering. Check uw spam box.

Mocht u na een behandeling niet volledig tevreden zijn zoeken wij graag samen met u naar een passende oplossing.

Alvast bedankt voor de medewerking

Tot snel …..