Powderbrows zoals de naam al doet vermoeden is het geven van een poedereffect maar dan D.m.v. PMU.

Met de PMU machine en een speciale naald module wordt door middel van de pendel techniek kleine deeltjes pigment achtergelaten in de huis waardoor je dit speciale poeder effect krijgt, door dat we opbouwen kunnen we heel mooi van licht naar donker werken voor een nog mooie effect, op deze manier kunnen we ook de ombre brows maken

De kleur wordt aan gepast naar wens , Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling!

In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om een derde behandeling te ondergaan, omdat het pigment niet goed is gehecht aan de huid. Dit kan komen door het niet naleven van de nazorg, door een vettig huidtype of door een snelle celdeling van het lichaam. Tijdens het intakegesprek en/of de behandeling wordt dit verder toegelicht.

Aanbetaling

Voor het maken van een afspraak van een SPMU behandeling is het noodzakelijk om een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag te doen. Dit om de afspraak definitief vast te stellen, zonder aanbetaling staat de afspraak dus niet vast. De aanbetaling wordt verrekend met het totale bedrag. Het restante bedrag wordt na de behandeling betaald. Wanneer u verhinderd bent vervalt de aanbetaling, in geen enkel geval wordt dit terugbetaald.

* Geen aanbetaling = Geen afspraak *