Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente eyeliner dus ook dagelijks een hoop tijd!

Voordelen van permanente eyeliner

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is dat het altijd aanwezig is. Als je wakker wordt zijn je ogen direct mooi opgemaakt en heb je een frisse look. Ook tijdens het sporten en zwemmen blijft de eyeliner zitten waar hij zit. Permanente eyeliner scheelt een heel tijd, omdat je je ‘s ochtends niet hoeft op te maken en natuurlijk omdat je ook geen make-up hoeft te verwijderen aan het eind van de dag.

De behandeling

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Past Infralash, normale eyeliner/Phicontour permanente eyeliner het beste bij jou? Welke tinten hebben jouw voorkeur?

Daarna tekenen we het eerst de eyeliner zodat jij een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Ben jij helemaal tevreden met het voorstel? Dan gaan wij over tot de uiteindelijke behandeling.

Deze duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Het bijwerken gebeurt 6 weken na de behandeling,

Aanbetaling

Voor het maken van een afspraak van een SPMU behandeling is het noodzakelijk om een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag te doen. Dit om de afspraak definitief vast te stellen, zonder aanbetaling staat de afspraak dus niet vast. De aanbetaling wordt verrekend met het totale bedrag. Het restante bedrag wordt na de behandeling betaald. Wanneer u verhinderd bent vervalt de aanbetaling, in geen enkel geval wordt dit terugbetaald.

* Geen aanbetaling = Geen afspraak *

Infralash eyeliner

Infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimperaanzet voller lijkt. Bovendien geeft de Infralash techniek voor permanente eyeliner een natuurlijk effect.

Normale eyeliner / PHIcontour

De normale eyeliner wordt boven de wimperhaartje gezet dit is voor de dames die elke dag zelf eyeliner zetten maar daar eigenlijk geen zin of tijd in hebben deze kan zowel boven als onder gezet worden en naar wens dikker of dunner met of zonder wing

Voor en na: