Dit is een combinatie van zowel de Powderbrow als Microblading waarmee we een nog mooier effect krijgen, we maken van de staart to halver weg de wenkbrauw een ombre powder effect met de machine waarna we over gaan naar het begin van de wenkbrauw met de microblading techiek.

De kleur wordt aan gepast naar wens , Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling!

In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om een derde behandeling te ondergaan, omdat het pigment niet goed is gehecht aan de huid. Dit kan komen door het niet naleven van de nazorg, door een vettig huidtype of door een snelle celdeling van het lichaam. Tijdens het intakegesprek en/of de behandeling wordt dit verder toegelicht.

Aanbetaling

Voor het maken van een afspraak van een SPMU behandeling is het noodzakelijk om een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag te doen. Dit om de afspraak definitief vast te stellen, zonder aanbetaling staat de afspraak dus niet vast. De aanbetaling wordt verrekend met het totale bedrag. Het restante bedrag wordt na de behandeling betaald. Wanneer u verhinderd bent vervalt de aanbetaling, in geen enkel geval wordt dit terugbetaald.

* Geen aanbetaling = Geen afspraak *