Ook acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samen smelt tot een styleerbaar bolletje waarmee de nagel wordt opgebouwd

Acryl kan net als gel gebruikt worden om de natuurlijke nagels te verstevigen maar ook kunne we er een verlenging mee maken dit wordt bij ons uitsluitend met een sjabloon gedaan.

Als ze de verlenging heeft aangebracht, gaat de nagelstyliste aan de slag met de acryl. Die wordt netjes in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. Als de acryl voldoende droog is, worden je nagels gevijld en voorzien van een glanzende topgel.

Wat is de beste keuze?

Gel of Acryl of Acrylgel/Polygel zien er mits door een professional gezet exact hetzelfde uit, het verschil of we acryl of gel zitten zit hem vooral in de flexibiliteit van de natuurlijke nagel en levensstijl van u als klant Daarnaast zijn de mogelijkheden met gelnagels net zo uitgebreid als bij acrylnagels.

Eigen werk