De sprankelende salon in Leiden

In onze unieke en sprankelende salon net buiten het centrum van Leiden staat ons team geheel voor je klaar.

Naast mooi haar hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We luisteren graag naar je wensen en geven je een eerlijk advies. Onze haarstylisten zijn ervaren, klantvriendelijk en op de hoogte van de nieuwste trends.

Voor creativiteit en kwaliteit ben je bij Top 2 Toe aan het juiste adres. Op het gebied van knippen en kleur is alles mogelijk. Voor kleur k je denken aan hele felle kleuren tot natuurlijke kleuren en alles er tussenin.

Top 2 Toe is gespecialiseerd op het gebied van professionele haarkleuringen en ook Voor creativiteit en kwaliteit ben je bij ons aan het goede adres. Op het gebied van knippen en kleur is alles mogelijk, van hele felle kleuren tot natuurlijke kleuren en alles er tussenin. We luisteren goed naar je wensen, bespreken alle opties en nemen echt de tijd voor persoonlijk advies.

Of je nu komt voor een balayage, je oude kapsel nieuw leven wil inblazen of toe bent aan een compleet nieuwe look. Bij ons kan je rekenen op advies, hoogwaardige kwaliteit, gezelligheid en we bieden goede service.

We zorgen ervoor dat je altijd 100% tevreden naar buiten gaat. Kom langs of maak een afspraak!

Dames en Heren kapsalon

Advies

Voor een langdurig resultaat en het verlengen van de levensduur van een botox of keratine behandeling is het heel belangrijk om de juiste nazorgproducten te gebruiken. De Shampoo en Conditioner van Softliss. Gebruik ook de andere producten van Softliss. Het porosity hair masker en een argan oil.